Програма за дополнителни активности

Четврток
19.30 часот: Коктел -вечера
21.30 часот: дружење во „Пијано бар“ (факултативно)
 
Петок
16.30 часот: организирана посета на:
- Музеј на град Штип
- Штипската тврдина Исар во алтернатива / Стар град Баргала
- Црква Св. Петка – Сарчиево
19.30 часот: презентација на компанијата Logwin во хотел „Оаза“
20.00-22.30 часот: вечера во организација на компанијата Logwin во ресторан „Мал одмор“ (традиционална македонска кујна на отворена тераса)
 
Сабота
11.00-18.00 часот: екскурзија и посета на Смоларските и Колешинските водопади со организиран автобуски превоз и ручек во традиционалниот македонски ресторан „Подгорски ан“

ICBEF МЕНИ