Сместување

Организаторот Ви препорачува сместување во хотел „Оаза“, локацијата каде што ќе се одржува Конференцијата, а за детали и резервации посетете ја веб-страницата: www.oazahotel.com.mk

Специјална цена за учесниците на Конференцијата - 1200 денари (20 Евра) спиење со доручек.

Алтернативно сместување:

Хотел „Ваго“ (web: www.hotelvago.com.mk)

Хотел „Изгрев“ ( тел: 389 (0)32 394 919 )ICBEF МЕНИ